top of page

2021 Yılı Erasmus+ Teklif Çağrısı ve Program Rehberi Yayınlanmıştır.

2021-2027 yılı Erasmus+ Programına ilişkin Basın Toplantısı 25 Mart 2021 tarihinde Komisyonu tarafından gerçekleştirilmiştir. Basın Bildirisine Link'ten erişebilirsiniz. Basın Toplantısıyla açıklanan 2021 Yılı Erasmus+ Teklif Çağrısı ve Program Rehberinde, Program hakkında genel bilgilere, yeni faaliyetlere ve Programın toplam bütçesine yer verilmektedir. 2021 yılı Erasmus+ Teklif Çağrısı ve Program Rehberine altı çizili link adreslerinden erişebilirsiniz.



Program, geçmiş program dönemlerinde olduğu gibi gençler, öğrenciler, öğretmenler ile her yaştan eğitim katılımcıları ve personeli başta olmak üzere her yıl onbinlerce bireyin öğrenme hareketliliklerini ve kurum ve kuruluşların sınır ötesi işbirliklerini desteklemeye devam edecek. Eğitim, öğretim, gençlik ve spor alanlarında başvuru yapabilecek kişi ve kurumlar için temel kaynak olan Erasmus+ Program Rehberinde başvuru detaylarına erişilebilecek.

2021-2027 yılları arasını kapsayacak Erasmus+ Programı döneminde dahil etme, dijitalleşme, çevre gibi konular ön plana çıktı. Erasmus+ Programında yer alacak hareketliliklerinin her aşamasında çevreye duyarlı, sürdürülebilirliği esas alan uygulamaların yapılması programın temel hedefleri arasında yer alıyor. Yararlanıcıların, seyahat planlamalarından aktivitelerde kullanılacak materyallere kadar çevre dostu uygulamalar yapmalarının altı çiziliyor.

Programda, ayrıca, yararlanıcı kurumların, ortaklarıyla etkileşimi artırmak ve öğrenim ve öğretimi iyileştirmek için dijital araçları ve öğrenim metotlarını da kullanmaları beklenecek. Projelerde yer alan katılımcıların bulundukları çevredeki sosyal, kültürel, eğitsel faaliyetlere aktif katılımı isteniyor.Kurumlar ve kişiler açısından Programa erişimin artırılması için dahil etme vurgusunun yanı sıra dezavantajlı kişilerin programlara katılımını artırmak için tedbirler alınmasının önemi vurgulanıyor.

Yeniliklerin bir kısmını aşağıda özetledik. Tüm yenilikler ve detaylar için Erasmus+ Program Rehberini inceleyebilirsiniz.

5 views0 comments

CONTACT US

Gökkuşağı Küpler

0 256 212 24 16 / 176

Gökkuşağı Küpler
  • White Facebook Icon

Facebook

Gökkuşağı Küpler
  • Beyaz Heyecan Simge

twitter

Gökkuşağı Küpler
  • Instagram - Beyaz Çember

Instagram

bottom of page