top of page

Sürdürülebilir Tarım ve Kırsal Kalkınma için Sosyal Ekonominin Geliştirilmesi



Aydın Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından hazırlanan ve Avrupa Komisyonuna sunulan ‘Sürdürülebilir Tarım ve Kırsal Kalkınma için Sosyal Ekonominin Geliştirilmesi ” (‘Promoting Social Economy for Sustainable Agriculture and Rural Development’ PROSES) projesi, COSME- Sosyal Ekonomi Misyonları programı kapsamında Avrupa genelinde desteklenmeye hak kazanan 22 proje arasına girdi.


Projede Aydın Valiliği’nin liderliğinde, sosyal ekonomi alanında işbirliği için İspanya’dan Carmona belediyesi, İtalya’dan Jelsi belediyesi, ve Portekiz’den Cordinhã belediyesi ile ilimizdeki benzer sosyal ekonomi paydaşlarını içine alan bir konsorsiyum oluşturuldu.


Proje katılımcısı sosyal ekonomi paydaşları, İtalya, İspanya ve Portekiz’den proje ortağı yerel yönetimler ve sosyal ekonomi paydaşları ile Aydın, Carmona ve Jelsi’de gerçekleştirilecek olan 3 çalıştaya katılacaklar.


Proje kapsamında ayrıca, Sosyal Girişimcilik Üzerine MOOC (Çevrimiçi Eğitim Platformu) ve Sosyal Ekonomi alanındaki İyi Uygulamaları Geliştirme Kılavuzu oluşturulacak, Kamu Otoritelerinin sosyal ekonomi konusundaki farkındalık artırmak için bir seminer düzenlenecek.

10 views0 comments

CONTACT US

Gökkuşağı Küpler

0 256 212 24 16 / 176

Gökkuşağı Küpler
  • White Facebook Icon

Facebook

Gökkuşağı Küpler
  • Beyaz Heyecan Simge

twitter

Gökkuşağı Küpler
  • Instagram - Beyaz Çember

Instagram

bottom of page